Promo SF Bulan March



Assalamualaikum/ Selamat Pagi Gojess di luar sana... Alhamdulillah, bulan ni kita boleh buat promosi utk customer tercinta... Jom tengok apa yang menarik dan menepati citarasa anda..

PROMO 1:

3 Set Krim = RM190
Free Postage to SM
Plus RM10 Postage to SS















PROMO 2:

3 Krim Siang = RM100
Free Postage to SM
Plus RM10 Postage to SS





















PROMO 3:

3 Krim Malam = RM100
Free Postage to SM
Plus RM10 Postage to SS





















PROMO 4:

3 Sabun Vitamin C @ E = RM90
Free Postage to SM
Plus RM10 Postage to SS





















PROMO 5:

3 Full Set Vitamin E @ C = RM240
Free Postage to SM
Plus RM10 Postage to SS



PROMO NOVEMBER - DECEMBER




Hi Gojess semua..

Kita ada promo special sempena hujung tahun ni... Kali ni kita buat lama sikit promo.. 15 NOV - 15 DEC 2016 khas untuk gojess-gojess semua terutama customer setia kami.. boleh WhatsApp saya untuk order Wani - 0192407729..




















Jom refer harga promo dibawah:

  • 1 Full Set SF (3in1) = RM85
  • 2 Full Set SF (3in1) = RM160
  • 3 Full Set SF (3in1) = RM220
  • 1 Set Cream SF (day + night) = RM70
  • 2 Set Cream SF (day + night) = RM130
  • 3 Infinity Sunblock (day cream) = RM95
  • 3 Active Renewal Skin (night cream) = RM95
  • 3 Sabun SF = RM85
  • 2 Infinity Sunblock (day cream) + 1 Sabun SF = RM90
  • 2 Active Renewal Skin (night cream) + 1 Sabun SF = RM90


















Bagaimana dengan charge postage pula? Cost post sekarang dah naik.. Untuk promo postage ni camane eh?? Sila refer kat bawah ni yer..
  • Free postage to SM
  • Plus RM10 postage to SS
Untuk gambar packaging boleh refer SINI.. Happy shopping uollss...

Packaging Baru Sabun Vit E

Sesungguhnya sudah lama saya menanti packaging baru untuk sabun ni. Packaging lama masih menggunakan NOT lama..  Bila Sabun SF dah dapat NOT baru dari KKM dan packaging masih tertera NOT lama, ianya mengundang pelbagai persoalan dari customer.. Sangat-sangat la malas nk menjawab bila cust tanya pasal NOT ni.. hehehehe

Ni gambar packaging baru Sabun E menggunakan NOT baru. Ada customer/ dealer yang da dapat packaging baru ni kan... NOT baru untuk Sabun SF adalah NOT151100696K..




Bila kita check NOT ni, ianya wujud dalam website KKM... Boleh tengok print screen di bawah yer..




Nak cerita pasal NOT sikit. Ianya boleh digunakan selama 2 tahun jika tiada issue.. After 2 years, kena renew NOT ni.. Sebab tu kadang-kadang kita tutup dengan sticker NOT dekat kotak sebab kita guna kotak lama dan NOT yg dipamerkan bukan yang terbaru... Dah print banyak-banyak takkan nak buang kotak yang lama.. Kan...

Kalau perasaan, utk packaging baru ni kita dah tak print kat kotak for NOT and Exp Date. Kita cop kat kotak tu.. InsyAllah tiada lg kes tampal-tampal sticker kat kotak...